Voor wie is de spaarbak bedoeld?

De Spaarbak is bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan een duurzame toekomst door middel van circulair produceren, maar daarnaast ook graag wat extra geld wil verdienen. Een Spaarbak biedt u beide; u verzamelt op duurzame wijze materialen voor hergebruik én ontvangt hiervoor een financiële vergoeding zodra wij de volle bak bij u hebben opgehaald.

Op deze manier is afval geen kostenpost meer, maar een verdienmodel.

Particulieren
Bent u particulier scrap-collector, dan kunt u de bak bij uw voordeur zetten zodat mensen uit de buurt hun e-waste bij u kunnen inleveren.

Ondernemers
Winkeliers en bedrijven in de elektronicabranche kunnen de Spaarbak in hun winkel plaatsen zodat klanten bij de aanschaf van een nieuw apparaat, direct hun oude apparaat verantwoord kunnen inleveren.

Horeca en verenigingen
De Spaarbak is daarnaast zeker ook een aanwinst voor restaurants, beachclubs, buurthuizen, sportkantines, verenigingen en andere sociale ontmoetingsplekken.

Regio Noord-Holland
Op dit moment is de Spaarbak alleen beschikbaar voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland (met uitzondering van Texel).
Wij bezorgen de bak dus onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Bentveld, Heemstede, IJmuiden, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Enkhuizen en alle kleinere gemeenten in de omgeving van deze plaatsen.
Wilt u meer weten over de voordelen van een Spaarbak?
Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op.

Wilt u meer weten over de voordelen van een spaarbak?
Neem dan vrijblijvend telefonisch of via mail contact met ons op.