Voor wie is de spaarbak bedoeld?

De Spaarbak is bedoeld voor iedereen die waarde hecht aan een gezond milieu en een duurzame toekomst. Circulair produceren is daar een groot onderdeel van. Door voor de Spaarbak te kiezen draagt u niet alleen uw steentje bij aan het milieu, maar verdient u zelf ook extra geld. Op deze manier is elektronisch afval geen kostenpost meer, maar een efficiënt verdienmodel. Ook optimaal profiteren? Bestel vandaag nog uw spaarbak.

Particulieren
Bent u particulier scrap-collector, dan kunt u de bak bij uw voordeur zetten zodat mensen uit de buurt hun e-waste bij u kunnen inleveren.

Ondernemers
Als winkelier of bedrijfseigenaar kunt u de Spaarbak in de winkel plaatsen, zodat klanten bij de aanschaf van een nieuw apparaat, direct hun oude apparaat verantwoord bij u kunnen inleveren.

Horeca en verenigingen
De Spaarbak is daarnaast zeker ook een aanwinst voor u als eigenaar van restaurants, beachclubs, buurthuizen, sportkantines, verenigingen en andere sociale ontmoetingsplekken. Laat uw klanten en gasten weten dat u streeft naar een gezonder milieu door e-waste in te zamelen.

Beschikbare regio’s
Op dit moment is de Spaarbak alleen beschikbaar voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland (met uitzondering van Texel), Flevoland en Utrecht.
Wij bezorgen de bak dus onder andere in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Bentveld, Heemstede, IJmuiden, Beverwijk, Momenteel is de Spaarbak alleen beschikbaar voor ondernemers, bedrijven en particulieren in Noord-Holland (met uitzondering van Texel), Flevoland en Utrecht.
Wanneer u woonachtig bent in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Bloemendaal, Bentveld, Heemstede, IJmuiden, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Enkhuizen en alle kleinere gemeenten komen wij de Spaarbak graag bij u plaatsen.

Wilt u meer weten over de voordelen van een Spaarbak?
Samen met uw buren, het bedrijventerrein of uw eigen organisatie geld verdienen en een bijdrage leveren aan het milieu? Wij informeren u er graag over. Neem hiervoor vrijblijvend telefonisch of via mail contact met ons op.